Onze werkwijze

Is je organisatie toe aan een vernieuwd wasmachine park? Maakt jouw organisatie een shift van wegwerpverpakkingen naar herbruikbare verpakkingen? Of is je organisatie toe aan een grondige herziening en verbetering van de wasprocessen? Jij hebt een uitdaging, wij bieden de oplossing: de voordelen van een partnership zijn enorm.

Volledige toewijding en transparantie zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Middels een intensief haalbaarheidsonderzoek halen wij de onderste steen boven om de beste uitkomst voor jouw business case te garanderen. Het resultaat? Een vrijblijvend adviesrapport en een perfecte basis voor implementatie en transformatie.

Stap 1

Inventariseren

Vanaf het eerste gesprek nemen we uitgebreid de tijd om jouw industriële reiniging behoeftes en logistieke vraagstukken inzichtelijk te maken. Daarin kwantificeren wij tot in detail alle kosten, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, kennis en kunde.

Vervolgens analyseren wij jouw behoeftes grondig en gaan wij op zoek naar jouw échte vraag. Dat houdt in dat we mogelijke knelpunten, kansen en oplossingen in beeld brengen om tot een gezamenlijk gedragen eindresultaat kunnen komen.

Wij mikken op het achterhalen van de belangrijkste ‘must haves’ en eventuele ‘nice to haves’. Wanneer we deze specificaties glashelder gedefinieerd hebben, gaan we aan de slag met een haalbaarheidsonderzoek.

Stap 2

Evalueren

Binnen de gestelde kaders gaan we samen op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw business case. In de onderzoeksfase werken we toe naar een voorstel door middel van een gedegen en grondig haalbaarheidsonderzoek. We brengen het verschil tussen de huidige en gewenste situatie in kaart, om je te voorzien van vakkundig en onafhankelijk advies.

Stap 3

Adviseren

Ons advies bestaat uit de beste potentiële uitkomsten, die dienen ter ondersteuning van besluitvorming over jouw business case. Dit advies is geheel vrijblijvend. Wanneer je in zee gaat met ons, worden de kosten van het haalbaarheidsonderzoek gecrediteerd. Zo niet, dan heb je een essentieel advies, nodig voor een volgende stap in jouw proces.

“Ook als onze dienstverlening niet de beste oplossing voor je is, vertellen we dat.” – Jan van Hoef, directeur LCS.

Stap 4

Implementeren

Is onze dienstverlening de beste uitkomst van het haalbaarheidsonderzoek? Dan zetten we de transitie in gang naar de nieuwe uitgekozen reinigingsmethode. We gaan aan de slag met het reinigen van jouw emballage op jouw locatie met onze mensen, machines én kennis.

Wij nemen hierbij verantwoordelijkheid voor de dagelijkse uitvoering, logistiek, afspraken, kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Een aanpak die rendabel is vanaf 60.000 gewassen items per week.

Stap 5

Optimaliseren

We werken nauw met je samen om onze gezamenlijke doelen te realiseren. Daarvoor blijven non-stop alle processen middels concrete data-analyse optimaliseren en stellen we ons flexibel op bij veranderende omstandigheden. Deze data is voortdurend inzichtelijk voor jouw organisatie én vormt de basis voor periodieke evaluatiemomenten.

Daarnaast zijn we altijd zoekende naar processen en innovaties die minder verbruik opleveren, wat goed is voor commerciële én duurzame doelstellingen. Denk hierbij aan het vinden van een alternatieve schoonmaak resources voor water (zoals werken met lasers), het scannen van RTI’s op mate van vervuiling en bruikbaarheid en het reconditioneren van RTI’s.

“Vijf plus vier is negen. Zeven plus twee ook.” – Ruud Verbeek, Manager Operations LCS.

De 4 voordelen van LCS

 

  • Betaal marktconform per gewassen eenheid, zonder verrassingen achteraf
  • Wij bieden de garantie van kwalitatief hoge output met grote volumes voor jouw klanten
  • Breng logistieke en wasprocessen onder bij één professionele partner met kennis en ervaring
  • En verbeter de wereld met onze circulaire aanpak

Meer informatie?

Wil je meer informatie over LCS? Of wilt je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.