Over LCS

“Duurzaamheid is een leeg begrip geworden. Wij geven weer waarde aan dat woord.”

Ruud, manager operations LCS

Duurzaam en toegewijd

Wij zijn pragmatische idealisten, nemen onze verantwoordelijkheid en dragen actief bij aan een betere wereld, en aan een duurzame, circulaire economie. Wij inspireren graag andere organisaties om dezelfde houding aan te nemen én wij maken dit circulaire gedachtegoed concreet, toepasbaar en haalbaar. De uitdagingen rondom het klimaat zijn gigantisch en die worden niet opgelost met mooie woorden. 

Stap voor stap lezen hoe wij te werk gaan?

Transparant en oprecht

Wij vinden de perfecte match tussen de kwaliteiten, doelen en belangen van onze klanten en onze eigen organisatie. Om deze match te vinden, werken wij vaak met een intensief en volledig transparant haalbaarheidsonderzoek. Eén vraag staat hierin centraal: wat is de beste stap voor jouw organisatie? Ook als onze dienst niet de beste optie is voor een organisatie, vertellen we dat.

Geschiedenis

Hoewel onze naam LCS (acroniem voor Limex Cleaning Solutions) pas in 2017 leven is ingeblazen, bestaat onze full service dienstverlening al meer dan 30 jaar. Limex Machine Exploitatie BV is het het zusterbedrijf van LCS en een wereldspeler op gebied van professionele reiniging van kratten, emmers, zaaitrays, boxen en meer. Dit zusterbedrijf bood vanaf de oprichting in 1991 (naast de ontwikkeling, het bouwen en het wereldwijd vermarkten van de bekende Limex wasmachines) ook een full service dienstverlening aan. Onze on-site dienstverlening is sinds 2017 afgesplitst en ondergebracht in een nieuwe B.V.: LCS B.V. De directie wordt gevoerd door Jan van Hoef.

De splitsing blijkt een belangrijke stap in de goede richting. Door de groeiende omvang van zowel machinebouw als dienstverlening, kunnen LCS en Limex zich volledig blijven focussen op hun kernactiviteiten. Hiermee waarborgen we onze hoge kwaliteit en servicegerichtheid!

Ons team

Jan van Hoef

Managing Director

Ruud Verbeek

Ruud Verbeek

Manager Operations

Brian Boëtius

Teamleader

Abdi Lesiso

Operator

Madelon Brink

Interieurverzorgster

Huib Gootjes

Operator

Arjen Grooteman

Operator

Sebastian Zazgórnik

Operator

King David Amoako

Operator

John Gerritse

Techneut

Bahre Shimendi

Operator

Turan Dogan

Uitzendmedewerker

Mehmet Ali Atalay

Uitzendmedewerker

Ramadan Seid Ferad

Uitzendmedewerker

De 4 voordelen van LCS

 

  • Betaal marktconform per gewassen eenheid, zonder verrassingen achteraf
  • Wij bieden de garantie van kwalitatief hoge output met grote volumes voor jouw klanten
  • Breng logistieke en wasprocessen onder bij één professionele partner met kennis en ervaring
  • En verbeter de wereld met onze circulaire aanpak

Meer informatie?

Wil je meer informatie over LCS? Of wilt je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.